Shtëpia ime, fati im – Episodi 129


Shtëpia ime, fati im – Episodi 129

19:30 29/06/2021

Cili do të jetë hapi i rradhës i Tarëk dhe Nesrin?

Barësh rastësisht dëgjon një bisedë të Zejnepit që do ta trishtojë atë.

Sakinë shkon të  vizitojë Zejnepin në kompani.

Si do ta përjetojë Nesrin ardhjen e nënës së saj pas kaq shumë vitesh?

A do të mund të takohen ato?Të ngjashme