Shtëpia ime, fati im – Episodi 136
Shtëpia ime, fati im – Episodi 136

19:30 07/07/2021

Nesrin i bashkohet festes së fejesës së Ali Rizait dhe Sulltanës.

Baresh ndërkohë njofton policinë për kapjen e saj.

Si do ta presë Zejnep faktin që ajo punon për Ekremin?

Pas disa kujtimesh të mbledhura së bashku, Sakine mëson se Nesrin është vajza e saj e zhdukur para shumë vitesh.

Si do të jetë përballja mes tyre? Po Zejnep si do ta përjetojë gjithë këtë situatë?

Të ngjashme