Shtëpia ime, fati im – Episodi 17Shtëpia ime, fati im – Episodi 17

19:30 17/02/2021

Zejnep shkon të takojë Kibritin e cila nuk është aspak mirë nga gjendja emocionale.

Mehdi nga ana tjetër i kërkon Zejnepit të qëndrojë dhe mos ta braktisë atë.

A do të munden ata të heqin dorë nga divorci dhe të mund të bëhen prinder të Kibritit?

Benal ndërkohë pret t’i japë lajmin e shtatzanisë së saj Mehdiut…


Të ngjashme