Shtëpia ime, fati im – Episodi 42Shtëpia ime, fati im – Episodi 42

19:30 19/03/2021

Benal kërkon të largohet nga shtëpia pasi nuk mund të përballojë më gjendjen e tensionuar që është krijuar.

A do ta lejojë Mehdi këtë gjë?

Nga ana tjetër gjendja ekonomike e Nerminit sa vjen dhe përkeqësohet.

A do t’ia dalë Zejnep të fitojë punën e saj të ëndrrave?Të ngjashme