Shtëpia ime, fati im – Episodi 47Shtëpia ime, fati im – Episodi 47

19:30 25/03/2021

Mehdi më në fund arrin të bëjë një zgjedhje mes Zejnepit dhe Benalit.

Ky vendim arrin të rikthejë lumturinë mes tij  dhe gruas që ai dashuron.

Por si do ta presë pjesa tjetër e familjes këtë gjë?

Faruk i propozon Emines për martesë.

Mehdi i rrefen Zejnepit një pjesë të dhimbshme të kaluarës së tij.Të ngjashme