Shtëpia ime, fati im – Episodi 61Shtëpia ime, fati im – Episodi 61

19:30 10/04/2021

Benal shpreson që lidhja e saj me Mehdiun të përmirësohet tashmë që Zejnep nuk është më një pengesë për të.

Çfarë do të thuhet në biseden mes saj dhe Mehdiut?

Myzhgan mëson rreth lidhjes së motrës së saj me Nuh.

Si do të jetë përballja mes tyre? Baresh ka një lajm të bukur për Zejnepin…Të ngjashme