Shtëpia ime, fati im – Episodi 63Shtëpia ime, fati im – Episodi 63

19:30 13/04/2021

Ndërkohë që Emine dhe Zejnep argëtohen, Kibrit me lot në sy kërkon ndihmën e Zejnepit pasi Myzhgan dhe Xhemile po zihen keq me njëra-tjetrën.

Çfarë do të bëjë Zejnep pas kësaj?

Nazllë ndërkohë tenton të bëjë për vetë Mehdiun.

Çfarë do të thuhet në përballjen tjetër mes Mehdiut dhe Zejnepit?Të ngjashme