SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 398

SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 398

19:30 16/02/2018

Kushi fiton raundin e burrit dhe të gruas.

Arnav ju tregon të gjithëve se Kushi është gruaja e tij.

Ai njofton se nuk do jetë pjesë e gjykimit të raundit final në mënyrë që të jetë i drejtë me pjesëmarrësit e tjerë të garës.

Amrita është skualifikuar në raundin e fundit për shkak se ka vjedhur pyetjet.

Kush do ta fitojë konkursin?

Të ngjashme
UKT