Stuhi Dashurie – Episodi 14

Stuhi Dashurie – Episodi 14

21:00 03/10/2020

Faruk shlyen detyrimin ndaj Jasinit dhe e paralajmëron  atë të qëndrojë larg motrës së tij.

Por ku e gjeti ai atë shumë parash?

Çarë do të mësojë Firuze nga avokati i saj?

A do ta nënshkruajë Jashar dokumentin ku merr përsipër gjithë fajin?

Çfarë kërkon Faruk në kompaninë Demirkan?

Alijë përfundon në komisariat…

Të ngjashme