Stuhi Dashurie – Episodi 28Stuhi Dashurie – Episodi 28

21:00 24/10/2020

Ertan dhe Firuze nisin ceremoninë e tyre martësore.

Ndërkohë Ajaz i tregon Ertanit rreth lidhjes së tij me Firuzen. Çfarë po përpiqet të bëjë Ajaz?

Si qëndron e vërteta e kësaj martese?

A janë bashkuar Firuze dhe Ajaz për të marrë hak nga përsonit që u ka bërë kaq shumë keq atyre?
Të ngjashme