Stuhi Dashurie – Episodi 32Stuhi Dashurie – Episodi 32

21:00 31/10/2020

Elvan dergohet në polici si fajtore për vdekjen e Jasin.

Si do ta presë familja e saj këtë lajm tronditës?

Çfarë do të thuhet mes Berak dhe Ajaz?

A do të mundet Firuze të provojë pafajësinë e motrës së saj?


Të ngjashme