Stuhi Dashurie – Episodi 6


Stuhi Dashurie – Episodi 6

21:00 19/09/2020

Në një përballje tjeter mes Ajaz dhe Firuze, kjo e fundit e gënjen atë duke i thënë se është e martuar.

Si është gjëndja e Jasharit të ndodhur në burg?

Si do t’i shkojë Firuzes mbledhja e saj e parë në kompaninë Demirkan?

Çfarë do të ndodhë me Faruk?Të ngjashme