Stuhi Dashurie – Episodi 8Stuhi Dashurie – Episodi 8

21:00 19/09/2020

Çfarë do të bëjë Firuze pasi mëson që Ajaz ka shkatërruar dhe jetën e babait të saj?

Ertan urdhëron që të hetohet mbi jetën e Firuzes. A do të mund të zbulojë gjë ai?

Si do të shkojë darka e familjes së Ajaz në vilën Demirkan?

Kush do të shfaqet gjatë kësaj darke?
Të ngjashme