Sulejmani i Madherishem – Episodi 105Sulejmani i Madherishem – Episodi 105

19:30 27/05/2020

Hyrrem kërkon nga Efsun që të helmojë Mustafanë.

A do të mundet Mahidevran të kapë mat Ajbigenë dhe Bali bej?

Çfarë do të bëjë Nigar që të largojë njëherë e mirë kandidatin e saj për martesë?

Një sëmundje e rëndë ka prekur princin më të vogël. Për çfarë bëhet fjalë?

A do të mundet Efsun të çojë deri në fund urdhërin e Hyrremit për të hequr qafe Mustafanë?Të ngjashme