Sulejmani i Madherishem – Episodi 107Sulejmani i Madherishem – Episodi 107

19:30 29/05/2020

Si do ta presë Hatixhe Ibrahimin  pasi ai ka kaluar gjithë natën larg saj?

Sulltan Sulejmani vendos të provojë një kurë të rrezikshme që mund të shërojë djalin e tij të sëmurë.

Në pallat zbulohet lidhja e fshehtë e Ajbigesë dhe Bali bej. Çfarë vendimi do të marrë sulltani për ata?

Mustafa mëson që do të bëhet baba.

Çfarë do të ndodhë me sulltan Sulejmanin?
Të ngjashme