Sulejmani i Madherishem – Episodi 110Sulejmani i Madherishem – Episodi 110

19:30 02/06/2020

Si do të jetë sjellja e sulltanit ndaj Mahidevranit?

Bali bej pranon para sulltanit dashurinë e tij për Ajbigenë.

Tashmë fati i tij është në duart e Mustafasë.

Hatixhe dyshon për tradhëti dhe urdhëron dikë të ndjekë në çdo hap Ibrahimin.Të ngjashme