Sulejmani i Madherishem – Episodi 129Sulejmani i Madherishem – Episodi 129

19:30 25/06/2020

Sulltani dhe Hatixhe debatojnë për shkak të Hyrremit.

A do të arrijë kjo e fundit të zhvendoset njëherë e mirë në dhomën e nënë sulltaneshës?

Hatixhe papritur humbet ndjenjat.

Një konkubinë e re e ardhur në pallat e ndihmon atë. Por kush është ajo në të vërtetë?

Kush do të jetë përsoni që do të zevëndësojë Gylfemin?Të ngjashme