Sulejmani i Madherishem – Episodi 167


Sulejmani i Madherishem – Episodi 167

19:30 08/08/2020

Tashmë sulltan Sulejmani mëson fytyren e vërtetë të Ibrahimit.

Çfarë vendimi do të marrë ai mbi fatin e tij?

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes princ Mehmetit dhe sulltaneshë Mihrimanit?
Të ngjashme