Sulejmani i Madherishem – Episodi 170


Sulejmani i Madherishem – Episodi 170

19:30 12/08/2020

Si do ta përjetojë Hatixhe humbjen e dashurisë së saj?

Si do të jetë përballja mes saj dhe sulltan Sulejmanit?

Kush do të jetë personi që do të zërë vendin e Ibrahimit?

Hatixhe e dëshpëruar fajësoson Hyrremin për vdekjen e bashkëshortit të saj. Hatixhe tenton vetëvrasjen…
Të ngjashme