Sulejmani i Madherishem – Episodi 194


Sulejmani i Madherishem – Episodi 194

19:30 09/09/2020

Symbyl sulmohet dhe i vidhet gjithë floriri që ai kishte me vete. Kush fshihet pas kësaj?

A do të arrijë sulltaneshë Shah të rrëzojë Hyrremin?

Çfarë do të bëjë kjo e fundit në mënyrë që të riktheje qetësinë në haremin e saj?
Të ngjashme