Sulejmani i Madherishem – Episodi 203


Sulejmani i Madherishem – Episodi 203

19:30 19/09/2020

Rustem aga merr një letër nga sulltaneshë Hyrrem. Për çfarë e ka paralajmëruar ajo shërbëtorin besnik të saj?

Cili do të jetë plani i rradhës i Hyrrem kunder Sulltaneshë Shah?

Si do të jetë përballja mes sulltanit dhe princ Mustafasë?

A do të bjerë Lutfi pasha në grackën e Hyrremit?

Sulltan Sulejmani ka një dhuratë të vyer për njërin nga princat e tij. Cilin nga ata do të zgjedhë ai?Të ngjashme