Sulejmani i Madherishem – Episodi 204


Sulejmani i Madherishem – Episodi 204

19:30 21/09/2020

Çfarë do të ndodhë me Silvian, vajzën që Bali bej pëlqen?

Hyrrem kërkon të dijë për herë të fundit ndjenjat që Bali bej ka ndaj vajzës së saj para se ajo të marrë një vendim.

Sulltaneshë Mihrimah pranon të martohet me Rusten agën.

Si do ta presin këtë lajm sulltaneshe Shah dhe Hatixhe?Të ngjashme