Sulejmani i Madherishem – Episodi 220

Sulejmani i Madherishem – Episodi 220

19:30 09/10/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes sulltaneshë Hyrrem dhe princ Mustafa?

Sesilia, konkubina e sapo ardhur në harem tenton vetëvrasjen. Por kush do ta shpëtojë atë?

Sulltan Sulejmani ka marrë vendimin se kush nga djemtë e tij do të shkojë në Manisa. Kë ka zgjedhur ai?Të ngjashme