Sulejmani i Madherishem – Episodi 226


Sulejmani i Madherishem – Episodi 226

19:30 16/10/2020

Rustem pasha tashmë ndihet i kërcënuar gjatë gjithë kohës.

Çfarë planifikon Nurbanu në mënyrë që të lumturojë princ Selimin?

Çfarë po ndodh mes Bejazit dhe Hurixhihan?

Sulltani e kalon natën përsëri në krahët e konkubinës së preferuar të tij, por kësaj herë Hyrrem nuk është në dijeni…

Të ngjashme