Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 26

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 26

19:30 25/02/2020

Hyrrem vazhdon të vuajë padrejtësi. Sulltani vendos që ajo të largohet nga sarajet sepse dyshon që ajo ka vrarë Ajshen.

Si do ta presë Hyrrem këtë vendim?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Ibrahimit dhe sulltan Sulejmanit?

A do të mundet ky i fundit të pranojë dashurinë e motrës së tij?

Hyreem ahkon të takohet me Viktorian. A do të arrijë të kuptojë që ajo është vrasësja e Ajshes?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi