Sulejmani i Madherishem – Episodi 308Sulejmani i Madherishem – Episodi 308

19:30 26/01/2021

Çfarë ka ndodhur me Gylfem? Cili ka qënë fundi i saj?

Princ Selim dhe sulltaneshë Mihrimah përballen me njëri-tjetrin pas 5 viteve që nga vdekja e princ Bejazitit.

Çfarë do të thuhet mes tyre?

Në palllat mbërrin djali i princ Selimit.

Sulltaneshë Mihrimah ndërkohë vë në jetë planin e saj për përçarjen mes tyre.Të ngjashme