Sulejmani i Madherishem – Episodi 49

Sulejmani i Madherishem – Episodi 49

19:30 23/03/2020

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes Hyrremit dhe Hatixhesë?

Çfarë do të thuhet gjatë mbledhjes së këshillit të lartë?

Kalojnë 5 muaj dhe Hyrrem është gati për të lindur. Cila do të jetë gjinia e fëmijës?

Sulltan Sulejmani niset për në betejen e rradhës…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi