Sulejmani i Madherishem – Episodi 54

Sulejmani i Madherishem – Episodi 54

19:30 28/03/2020

Si do të jetë takimi mes sulltan Sulejmanit dhe konkubinës së re të ardhur në pallat?

Cila do të jetë ardyeja e debatit mes sulltaneshë Hatixhesë dhe Ibrahimit?

Nga ana tjetër Hyrrem mundohet të rregullojë marrdhënien e saj me Hatixhenë duke i dhuruar asaj një varëse fatsjellëse.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo