Sulejmani i Madherishem – Episodi 57

Sulejmani i Madherishem – Episodi 57

19:30 01/04/2020

Princeshë Izabela merr një letër nga i fejuari i saj. Çfarë është shkruar në të?

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes sulltaneshë Hatixhesë dhe Ibrahimit?

Letra që princeshë Izabela shkruan mbërrin në duart e sulltan Sulejmanit. Si do të jetë përballja e këtij të fundit me princeshën?

Ibrahim dhe Hyrem vazhdojnë lujftën e tyre me njëri-tjetrin…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo