Sulejmani i Madherishem – Episodi 83


Sulejmani i Madherishem – Episodi 83

19:30 01/05/2020

Cili do të jetë plani i hakmarrjes i Hyrremit ndaj nënë sulltaneshës?

Dhe kjo e fundit nga ana tjëtër po përgatit planin e saj për të larguar Hyrremin nga sulltani.

Çfarë do të thuhet mes Hatixhesë dhe Hyrremit?

Sulltan Sulejmani ka përgatitu surprizën më të bukur për gruan që ai dashuron…
Të ngjashme