Sulejmani i Madherishem – Episodi 96

Sulejmani i Madherishem – Episodi 96

19:30 16/05/2020

Një përballje e fortë do të ndodhë mes Mustafasë dhe Sulltan Sulejmanit për shkak të Hyrremit.

Çfarë vendimi do të marrë sulltani mbi fatin e Dajes?

Marrëdhënia mes Mustafasë dhe Norës sa vjen dhe bëhet më e afërt, tashmë plani i Hyrremit po vihet në zbatim.

Çfarë do të ndodhë mes Bali bej dhe Ajbiges?  

Të ngjashme

Grupi

Kallezo