Sulejmani i Madherishem – Episodi 97

Sulejmani i Madherishem – Episodi 97

19:30 18/05/2020

Nora dhe princ Mustafa shijojnë dashurinë e tyre. Ky i fundit i vendos Norës emrin Efsun.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Sulltanit dhe Mustafasë?

Çfarë do të kërkojë Mahidevran nga vajza që i ka marrë zemrën djalit të saj?

Hyrrem përballet me dy vajzat që i dogjën fytyren asaj. Si do të jetë kjo përballje?

Nënë sulltanesha ka marrë një vendim të rëndësishëm mbi Mustafanë…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo