SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 157 – TV KLAN

SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 157

Serial: 11.11.2018

Sëmundja e sulltan Muratit sa vjen dhe bëhet më e rëndë.

Cili do të jetë pasuesi i fronit?

Njerëzit e besuar të sulltaneshë Kosem do të ekzekutohen me urdhër të sulltanit.

Konkubina e Ibrahimit i jep atij lajmin se është shtatzënë…

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*