Vajza në dritare – Episodi 110
Vajza në dritare – Episodi 110

19:30 25/05/2022

Humbja e fëmijës lëndon thellë familjen Korolu dhe atë Ipekolu.

Duke mësuar arsyen e vërtetë të asaj çfarë ndodhi, Rafet i kërkon llogari Sedatit dhe Alpit.

Si po e përjeton Nalan dhimbjen e madhe të humbjes së fëmijës së saj?

Të ngjashme