Vajza në dritare – Episodi 129
Vajza në dritare – Episodi 129

19:30 17/06/2022

Rafet vendos që Nalan të rikthehet në kompani.

Si do ta presë Nalan këtë kur të mësojë që pas kësaj fshihet Feride.

Pasi Feride sheh fotot e Hajriut dhe Nalanit vendos t’i rikthejë kësaj të fundit mankthin e saj më të madh.


Të ngjashme