Vajza në dritare – Episodi 132
Vajza në dritare – Episodi 132

19:30 21/06/2022

Nalan për herë të parë merr guximin t’i kthejë fjalën Feridesë e cila i kërkon llogari mbi shënimin e Hajriut.

Ky i fundit shkon të përballet me Xhanën.

A do të mundet ai të sqarojë gjithë këtë situatë para familjes Korolu dhe të pastrojë emrin e Nalanit?

Të ngjashme