Vajza në dritare – Episodi 137

Vajza në dritare – Episodi 137

19:30 27/06/2022

Takimi mes Gylxhihan dhe Pervin nuk shkon aspak mirë.

Çfarë do të ndodhë me Feridenë?

A do ta pranojë Rafet lidhjen e Muzos pas takimit që do të bëjë me Peren?

Një debat tjetër i fortë do të ndodhë mes Nalanit dhe Sedatit…

Të ngjashme