Vajza në dritare – Episodi 144

Vajza në dritare – Episodi 144

19:30 05/07/2022

Rafet shkatërron planin që Selen dhe Sedat kanë përgatitur kundër Muzos në kompani.

Nalan çdo ditë e më shumë bëhet xheloze mbi afrimitetin që Hajri dhe Bilur kanë me njëri-tjerin.

Selen dhe Feride bëhen bashkë për të marrë masat e nevojshme që mos të zbulohet shtatzania e Xhanës.

Të ngjashme