Vajza në dritare – Episodi 150

Vajza në dritare – Episodi 150

19:30 12/07/2022

E ndjerë e zhgënjyer nga të gjithë Nalan gjen ngushëllim në pijen e saj.

Si do të jetë përballja tjetër me Xhanën?

Pervin çon në fund hakmarrjen e saj kur Pera braktis Muzon në ditën e dasmës së tij.

Nga ana tjetër një puthje e Nalanit dhe Hajriut mund të jetë filllimi i një dashurie të vërtetë…

Të ngjashme