Vajza në dritare – Episodi 242


Vajza në dritare – Episodi 242

19:30 20/05/2023

Pas dy vitesh në vilen Korolu do të bëhen dy dasma në të njëjtën ditë.

A ka hequr dorë Sedat  nga dashuria e tij për Nalanin?

Si ka ndryshuar jeta e Hajriut dhe marrëdhënia e tij me Nalanin gjatë këtyre dy viteve?
Të ngjashme