Vajza në dritare – Episodi 98
Vajza në dritare – Episodi 98

19:30 11/05/2022

Sedat fiton pafajësinë e tij para drejtësisë.

Pas këtij lajmi të gëzuar, Nalan dhe Sedat vendosin t’i japin familjes së tyre lajmin e bukur që do të bëhen me fëmijë.

Pasi Alp mëson që Adil ka qënë ai që ka ndihmuar Xhanën, vendos t’i rrëfejë atij rreth lidhjes së Sedatit me Xhanën.

Hajri ndërkohë vuan mbi dashurinë e ndaluar të tij.

Të ngjashme