Velvet – Episodi 109


Velvet – Episodi 109

01:00 18/01/2023

Mateo i bën presion Klarës që të mbledhë prova nga ambasada.

Godo dhe Enrike nisin një sipërmarrje të re të përbashkët.

Dianes i jepet mundësia të flasë me fëmijën e saj.

Si do të jetë takimi i Raulit me Kristinen?

Të ngjashme