Velvet – Episodi 43

Velvet – Episodi 43

01:00 23/09/2022

A do të mundet Alberto të pranojë Elenen si nënën e tij?

Çfarë do të ndodhë me marrëdhënien mes Karlosit dhe Anës?

Si do të shkojë prezantimi i koleksionit të ri të Velvet?

Të ngjashme