Velvet – Episodi 73

Velvet – Episodi 73

01:00 16/11/2022

Pasi tenton të vrasë edhe njëherë Anën, Kristina dërgohet në një spital psikiatrik.

Çfarë qellimesh ka Marko ndaj Anës?

Mateo dhe Klara kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Të ngjashme