Velvet – Episodi 77

Velvet – Episodi 77

01:00 23/11/2022

Kush do të jetë asistenti i ri i Markos?

Kristina mëson që Alberto është gjallë. A do t’i rrëfejë ajo Anës të vërtetën?

Si do të jetë takimi i Klarës dhe Mateos pas kaq shumë vitesh?

Të ngjashme