Vera e fundit – Episodi 20
Vera e fundit – Episodi 20

17:00 17/05/2022

Akgyn ndihmon Altajin të kuptojë nënën e tij dhe e bën atë të ndihet më mirë.

Po marrëdhënia e tij me Jamurin si do të shkojë?

Soner tashmë është vënë keq pas Nazit.

Selim është shumë afer të vërtetës së deshtimit të operacionit të tij…

Të ngjashme