Vera e fundit – Episodi 26
Vera e fundit – Episodi 26

17:00 24/05/2022

Çfarë do t’i rrëfejë Soner Jamurit në sy të Akgynit?

Ky i fundit mëson lajmin e vdekjes së babait të tij dhe me dhimbje e përcjell atë për në banesën e fundit.

Por çfarë ka ndodhur në të vërtetë me të?

Të ngjashme