Vera e fundit – Episodi 73

Vera e fundit – Episodi 73

17:00 22/07/2022

Cila do të jetë biseda e fundit mes Gokhan dhe Selçuk?

Gjatë një përleshjeje mes të dyve, cili do të jetë viktima?

Si është gjendja shëndetësore e Jamurit dhe Kan?

A do të rregullohet marrëdhënia mes Soner dhe Eraj?

Të ngjashme