Vera e fundit – Episodi 75

Vera e fundit – Episodi 75

17:00 26/07/2022

Selim dhe Xhanan kurorëzojnë dasbhurinë e tyre dhe bëjnë një dasëm të bukur me gjithë njerëzit e dashur.

Akgyn takohet me Gokhanin dhe mëson se kush është vrasësi i nënës së tij.

Si do të përfundojë kjo përballje?

Selim niset për një udhëtim më familjen e tij por lumturia e tyre do të shendërrohet në një tragjedi.

Të ngjashme