Vera e fundit – Episodi 78
Vera e fundit – Episodi 78

17:00 29/07/2022

Selim betohet mbi varrin e Xhaninit që do të marrë hak mbi vdekjen e saj dhe kështu ai pranon ofertën e komisarës.

Akgyn nga ana tjetër gjithashtu pranon që të hakmerret ndaj Halil Sadi.

Soner ndërkohë detyrohet të fejohet pa dëshirën e tij.


Të ngjashme